A hosszú utak praktikus társa

Az üzleti tárgyalások sajátossága a versenyfutás az idővel. Időben ott lenni, elegánsan megjelenni, mindig toppon lenni. Mindez nem egyszerű feladat. Kocsiba be, majd ki, közben pedig vezetni órák hosszat is akar. Arra végképp nincs idő, hogy annyiszor öltözzek át, amennyiszer csak szeretnék. Ezért, amit reggel magamra kapok, arra vigyáznom is kell. A ruhám nem ehetem, vagy ihatom le, a hajam nem túrhatom szét, és a sminkem se kenődhet el.

Ugyanez igaz a cipőmre is, hiszen ez az egyik olyan kiegészítő, nekünk, nőknek, amin azért mindenkinek megakad a szeme. Sokszor futottam már abba a hibába, hogy dobáltam kifele a kedvenc cipőimet, mert úgy összekoszolódtak, hogy már nem tudtam kitisztíttatni őket. A legtöbb kárt nem is a sár, vagy a például a fű okozta, ahogy sokan gondolnánk, hanem az autómban található gumiszőnyeg, és az autókárpit.

Na, ezek azok a foltok, amiket képtelenség kiszedni. Én is, mint a többi ember, ha valami kérdés merül fel, utánanéz az interneten. Az én megoldásom a sarokvédő cipőre. Ámulva csodáltam, hogy már lehet kapni kifejezetten az autókárpit és gumiszőnyeg okozta foltok elkerülése érekében egy ilyen praktikus terméket. Az anyaga szilikon, így viselése kényelmes, szinte észrevétlen.  A Heelgood oldalán számos szín közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet, rendelésünket pedig gyorsan kézhez is kapjuk. Könnyen felhelyezhető, es tisztítható, praktikus megoldás a hétköznapokra. Mióta ezt használom, nem féltem egyetlen cipómét se, és bátran szállok be az autóba, tudván, kedvenc lábbelim kitűnő védelmet élvez.