A rutin védelmére

Minden nap rutinszerűen működik. Felkelünk, megisszuk a kávénkat, letusolunk, fogat mosunk, és felöltözünk. Majd kocsiba, vagy valamilyen tömegközlekedési eszközre szállva, elindulunk a munkahelyünkre. Észre sem vesszük, hogy mindeközben az agyunk védelmi folyamatának köszönhetően, vigyáztunk magunkra. Nem törtük ki a nyakunk a fürdőig, nem égettük le a torkunk forró kávéval, és a villamosra sem az “orrán” keresztül próbáltunk felszállni, ahogy az autónkkal sem okoztunk balesetet.

Ez a védelmi funkció a mindennapi szabályoknak, és a belénk ivódott tapasztalatoknak köszönhetően működik ilyen észrevétlenül. A munkahelyen is az előírásoknak megfelelően vigyázunk magunkra. De mi van akkor, ha megváltozik valamely körülmény.  Új gép, esetleg új környezet, vagy új feladatkör. Az éves ismétlő munkavédelemi oktatáson kívül, ilyenkor szükség van egy újabbra, hogy az ember ne a saját bőrén keresztül próbálja megtapasztalni, hogy mire képes például egy új présgép. Ilyen esetekben van szükség egy profi csapatra, aki felkészíti a munkavállalókat a balesetek elkerülésére.

Ez a csapat nem más, mint az Active Safety, mely teljes mértékben a munkavédelemre szakosodott. Általuk könnyedén elkészülhetnek a kockázatértékelések, az építkezések munkarendje, a munkavédelemi oktatás, a kisvállalkozások munkarendje. Velük a gépek üzembe helyezése, és nem utolsó sorban a védő eszközök juttatásának rendje sem okoz majd gondot. Keresd fel őket a www.activesafety.hu oldalon, és segítségükkel megteremtheted azokat a feltételeket, melyek szükségesek a nyugodt és balesetmentes munkavégzéshez, hiszen napi rutinnak számít az is, hogy este mindenki épségben, a saját ágyában feküdjön le.