Saját készítésű telefontokok egyszerűen

A telefonjaink egészen kiemelt pozícióban részesülnek a mindennapjaink során, így végül is kiegészítőként, egyfajta kifejezési eszközként is szolgálnak a számunkra. Nem árt, ha a gyakran használt eszközt védjük valamivel, legyen az képernyővédő fólia, hátlap, szilikon tok vagy éppen egy tuti védelmet adó tasak, szütyő.

Nem mindenki van elragadtatva a legkülönfélébb őrült színű és formájú kompatibilis tokok stílusa láttán, amiket a márkák vagy egyéb gyártók a piacra dobnak, mert egyáltalán nem tükrözi a használó személyiségét. Pedig a telefonok védelme nem csak esztétikai szempontból, hanem a biztonság miatt is fontos, ha nem akarjuk, hogy havonta egy mobiltelefon szervizben kössön ki. Az unikornisos, állatfigurás és egyéb merész megoldások nem mindenkinek jönnek be, ezt megértjük. Ezért is érdemes egy pár órát rászánni egy egyedi tok vagy hátlap elkészítésére, mert így biztosan jobb érzéssel fogunk ránézni a telefonunkra, mintha egy fröccsöntött csillámos, ízléstelen tokkal védenénk a készüléket.

A legtöbb tutorial videó tényleg olyan módszereket mutat meg, amiket kezdők is hamar el tudnak sajátítani, gond nélkül el tudnak készíteni. Manapság egyre divatosabbak a kézzel készített kiegészítők, anyagaikat tekintve pedig a természetes és az újrahasznosított anyagok a legkeresettebbek. Egy horgolt vagy egy kötött tok a kedvenc színekből összeválogatva nagyon vagányan tud kinézni, de a sima anyagból varrt, vagy patchwork telefontartók is jól mutatnak. Ha pedig szilikontokra szeretnénk egyedi mintát festeni vagy rajzolni, csak a fantázia szabhat határt az ötleteknek. Ha pedig már meguntuk a mintát, vagy megkopott, könnyen újra lehet festeni a tokot. Kreativitásra fel!