A legújabb intézkedésem

Nem is olyan régen felkértek arra, hogy hagyjam ott az akkori munkahelyemet és jöjjek át, egy kisebb céghez, ám vezetőként. Arra számítanak, hogy több éves tanácsadói és válságkezelői múltam alapján segíteni tudok nekik abban, hogy az egyébként nagyon sokat tervezett és szervezett online értékesítés végre beinduljon, mert bár a shop megvan és tökéletesnek mondható mind felépítésében mind kialakításában, könnyű rajta keresni és még könnyebb rendelni, a kívánt eredményt mégsem hozza a tulajdonosok számára.

Az első pillantásra meg is mondtam – magamban persze – a problémát az egész shopról és működésének gátjáról. A képek ugyanis nem csak hogy nem voltak megfelelően részletgazdagok, de még a színvilágot sem tükrözték hűen. És az még a kisebb veszély lett volna, ha egyébként egy szép képet fest a termékről, de nem pont a valóságnak megfelelő paramétereket adja vissza, viszont itt sajnos az valósult meg, hogy a termékről festett összkép is hihetetlen rossz lett.

Éppen ezért felkerestem a https://fotodastudio.hu/ társaságot, akik tudom, hogy az egyik legjobb gárda, ha termékfotózásról és ilyen jellegű dolgokról van szó, mert már régebben egy másik projekt kapcsán dolgoztam velük együtt, és kiadtam nekik a fotózás feladatát. Kiderült ugyanis, hogy nem volt megbízott partner erre, hanem egy alkalmazott készített a termékekről képeket a munkaidő keretében.

Mondanom sem kell, hogy az új képekkel a shop forgalma azonnal növekedni kezdett, és ez a folyamat azóta sem torpant meg. Hála a jó égnek én azt mondhatom, hogy nagyon sikeresen be tudtam ezzel és a tökéletes shoppal indítani ezt a folyamatot. Én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ha online értékesítést szeretne ne sajnálja a pénzt és időt olyan szakember keresésére sem a web sem pedig a termékfotózás témakörét tekintve, aki maximálisan profi és szakmai tapasztalattal, megfelelő referenciamunkákkal rendelkezik a téren. Biztosan kifizetődő lesz hosszú távon.