Egy oldal, ahol gyönyörűségekre találtam

A minap beszélgettünk az egyik barátnőmmel és szóba jött az éppen épülőben lévő házuk és annak berendezése. Elmondta, hogy milyen színeket használ, és hogy mennyire szeretné, ha egy modern, de mégis letisztult formában kialakított lakás lenne a végeredmény, ami bár nagyon egyszerű és tiszta a formák, színek és anyagok használatának tekintetében, de mégis otthonos és meleg érzést kelt mindenki számára, aki belép az ajtaján. Én elmondtam neki, hogy nekem mostanság a vászonképek tetszenek nagyon, és szeretnék majd jó minőségűt és szépet keresni a házunk egy-két szegletébe, csak egyelőre még nem nagyon találtam olyat, ami igazán elnyerte volna a tetszésemet és elrabolta volna a szívemet.

Ő pedig erre csak elővette a laptopját és beírta a keresőbe, hogy Szalai Balázs. Ki is dobta rögtön a kereső a szalaibalazs.hu oldalt, ahol igazán gyönyörű kis kincsekre bukkantunk. Persze ő már tudott ezekről, hiszen már rendelt is a készülő házba. Egy Levendula és egy Balaton vászonkép fogja nála díszíteni a lépcsőházat és a nappali egyik falát. Színben és formában is illeszkedik majd a bútorokhoz, és bár elmondta, hogy megmutatni nem tudja, de biztos lehetek felőle, hogy igazán gyönyörű és minőségi képek, amiket erről az oldalról meg lehet rendelni. Ráadásul nagyon gyorsan és egyszerűen.

El is határoztam, hogy megmutatom a páromnak nem csak az oldalt, de azokat a képeket is, amik kifejezetten megtetszettek, és ráveszem, hogy rendeljünk egyet. Ez biztosan neki is tetszeni fog mert gyönyörű tájképek és egészen különleges képek is vannak az oldalon. Remélem fog tudni olyat választani, ami neki is tetszik, nekem sincs ellenemre, és a lakásba is illik, mert nagyon szeretnék egyet.